Aronija filter čaj

Aronija deluje na imunološki sistem, otpornost organizma i pobiljšanje krvne slike, izbacuje teške metale…

Naručite

NARODNI ČAJ filter

U narodnoj medicini ove biljke se koriste za čišćenje i jačanje krvi, za jačanje organizma, kod stomačnih tegoba, za smirenje, opuštanje i uživanje.

Naručite

Žalfija filter čaj

Žalfija je jedna od najpoznatijih lekovitih biljaka. Zbog etarskog ulja, koje je najznačajnije, mnogo gvožđa kalcijuma i vitamina A smatra se jednim od najboljih prirodnih antibiotika i antiseptika pa se u narodnoj medicini  koristi kod upalnih procesa creva, želuca, jetre, bubrega, žuči, mokraćnih i vaginalnih puteva.

Naručite

Brusnica filter čaj

Plod brusnice je bogat vitaminom A, vitaminom C, kalijumom, mineralima, benzojevom kiselinom i vlaknima.

Naručite

Rtanjski filter čaj

Rtanjski čaj se veoma uspešno koristi u lečenju bronhitisa, astme, kašlja i upale disajnih organa kod dece, kao i u lečenju starijih osoba.

Naručite

Uva filter čaj

Izuzetno lekovita biljka pa se preporučuje kod urinarnih infekcija, upale mokraćnih puteva, bešike, kod cistitisa, peska i kamena u bubregu.

Naručite

Posetite našu internet prodavnicu

Izaberite nešto iz širokog asortimana naše internet prodavnice i uverite se u kvalitet i efikasnost naših proizvoda

Narodna Apoteka

Preduzeće Podgorski doo posluje dugi niz godina kao privatno porodično preduzeće. Na tržištu smo prepoznatljivi po proizvodu PROBAVITA već od 1995. godine. Bavimo se spravljanjem i pakovanjem različitih mešavina lekovitog bilja. Naši medicinski čajevi uspešno otklanjaju tegobe kod opstipacije, povišenog šećera u krvi, prostate, povišenog holesterola, ešerihije.

014 222 113

Kontakt Telefon

Doktora Pantića 114
14000 Valjevo, Republika Srbija