PROBAVITA dodatak ishrani za bolju probavu

PROBAVITA je potpuno prirodan preparat obogaćen sa novom formulom sačinjen od mešavine oplemenjenih žitarica (mleveno integralno zrno) mlevenog semena lana i kima bez dodatih aroma, boja i aditiva. Poznato je da je ljuska žitarica bogata vitaminima i biljnim vlaknima (celulozom) neophodnim za pravilan rad creva.
Naručite

Probavit filter čaj za probavu

PROBAVIT čaj  je biljna mešavina koja reguliše probavu, sastavljena tako da podstiče rad creva, čime eliminiše dugotrajni zatvor, uređuje pražnjenje creva i izbacuje suvišnu tečnost iz organizma.
Naručite

Sena filter čaj

Sena čaj se koristi kao blago sredstvo za čišćenje kod blažih i akutnih opstipacija (zatvora). Ne preporučuje se u trudnoći, za vreme dojenja i kod opstipacije gastrointestinalnog trakta i akutnih imflamatornih oboljenja.

Naručite

Posetite našu internet prodavnicu

Izaberite nešto iz širokog asortimana naše internet prodavnice i uverite se u kvalitet i efikasnost naših proizvoda
Narodna Apoteka

Preduzeće Podgorski doo posluje dugi niz godina kao privatno porodično preduzeće. Na tržištu smo prepoznatljivi po proizvodu PROBAVITA već od 1995. godine. Bavimo se spravljanjem i pakovanjem različitih mešavina lekovitog bilja. Naši medicinski čajevi uspešno otklanjaju tegobe kod opstipacije, povišenog šećera u krvi, prostate, povišenog holesterola, ešerihije.

014 222 113

Kontakt Telefon

Doktora Pantića 114
14000 Valjevo, Republika Srbija